Vedete din Romania

#sot Adriana Bahmuteanu #pensie alimentara copil #divort

Adriana Bahmuteanu vrea o pensie alimentara de peste 300.000 de euro pentru copiii sai

Adriana Bahmuteanu este nemultumita de pensia alimentara pe care fostul ei sot, Silviu Prigoana, urmeaza sa o plateasca lunar copiilor sai. Astfel, vedeta TV considera ca 1.000 de euro este o suma mult prea mica, cu atat mai mult cu cat afaceristul ar fi castigat in 2012 nu mai putin de 1 milion de euro.

Ieri-dimineata, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au prezentat la Judecatoria Sectorului 3 pentru a divorta pentru a patra oara. Instanta a hotarat ca micutii Maximus (5 ani) si Eduard (2 ani) sa ii fie incredintati mamei, insa in custodie comuna.

Pensia alimentara pe care Silviu Prigoana le-o va oferi copiilor sai luna de luna a fost stabilita la suma de 1.000 euro, insa Adriana Bahmuteanu spera sa obtina una mult mai substantiala, de peste 300.000 euro.

"A avut in 2012 un milion de euro venituri personale, iar acum si le-a cotit si pretinde ca are un salariu umil de 1.500 de euro si vrea sa le dea copiilor 1.000 de euro. E o meschinarie incredibila. Eu am cerut sa-mi dea o treime dintr-un milion de euro. Sa vedem ce hotaraste instanta. Zice ca nu mai are bani, dar si-a cumparat Maybach", a declarat Adriana Bahmuteanu pentru Click.ro.

Foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare