Vedete din Romania

#sarcina #andreea marin #copil #scandal #stefan banica #adriana nicolae # Dragos Tantareanu

Adriana Nicolae a facut public numele tatalui copilului sau, dupa scandalul cu Stefan Banica Jr

Actrita Adriana Nicolae a nascut de curand o fetita, ocazie cu care a hotarat sa dezvaluie public numele barbatului cu care a ramas insarcinata.

Este vorba despre Dragos Tantareanu, fiul milionarului de la Corbeanca, Cristian Tantareanu, care este tatal ambelor fetite pe care le are actrita Adriana Nicolae.

Adriana Nicolae a refuzat inca de la inceputul sarcinii sale sa spuna cine este tatal copilului sau. Ea a dat presei doar cateva indicii despre acesta, generand astfel numeroase speculatii si un real scandal in familia Banica. Aceasta a spus ca "tatal copilului meu e un actor celebru, al carui nume se termina in "junior".

Imediat dupa aceasta declaratie, in presa au aparut zvonuri ca ar fi vorba despre cantaretul Stefan Banica Jr, fapt ce a facut-o chiar si pe Andreea Marin sa ia atitudine in cadrul unui eveniment unde a intalnit-o si pe actrita Adriana Nicolae. Andreea Marin a intrebat-o public daca Stefan Banica este tatal copilului sau, pentru a clarifica toate aceste informatii aparute in mass-media.

In ceea ce-l priveste pe Dragos Tantareanu, nici acesta nu are o situatie favorabila actritei. Fiul milionarului este casatorit si mai are doi copii.

Sursa foto: curentul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului