Vedete din Romania

#Adriana Vlad vacanta #Adriana Vlad #shpwbiz #vedete intern

Adriana Vlad, prima vacanta in trei

La doar o luna de cand a anuntat ca este insarcinata, Adriana Vlad a mers saptamana trecuta in prima vacanta in calitate de mamica. Chiar daca mai are putin pana va naste, Adriana s-a bucurat de prima vacanta in trei intr-una dintre cele mai frumoase si linistite zone ale Italiei, Lago di Garda.

„Lago di Garda este un loc cu privelisti spectaculoase, ideal pentru relaxare. Probabil ma voi intoarce aici si pentru prima vacanta dupa ce se va naste copilul”, a declarat Adriana Vlad.

Chiar daca pana in prezent s-a bucurat de o sarcina usoara, cand si-a planificat vacanta si in timpul acesteia, Adriana a fost foarte atenta la toate detaliile. „Am ales sa mergem intr-un loc linistit si in acelasi timp relativ aproape. Calatoriile pe distante scurte cu avionul nu pot ridica nici un fel de problema pentru sarcina, iar acesta a fost principalul criteriu in alegerea destinatiei de vacanta. Chiar si in saptamana de concediu am incercat sa fac cat mai multa miscare, am evitat sa ma expun prea mult la soare, am baut multa apa si am avut mese regulate. Ca vestimentatie, mi-am luat doar haine lejere din bumbac pentru a evita iritatiile, dar care, in acelasi timp, sa-mi permita sa ma misc cu usurinta. Cred ca orice femeie insarcinata, daca este atenta la aceste aspecte, se poate bucura de o vacanta relaxanta fara a-si face probleme”, a mai declarat Adriana Vlad.

Chiar daca artista urmeaza sa aduca pe lume un copil in luna noiembrie, Adriana Vlad Band nu va lua pauza in urmatoarea perioada si vor fi prezenti la concertele programate pentru lunile septembrie si octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare