Vedete din Romania

#copil vedeta #shakira insarcinata #kim kardashian #sarcina #kate middleton

4 vedete care vor deveni mamici in 2013

Noul an aduce pentru multe vedete schimbari in plan personal, numarul divelor care asteapta sa devina mamici fiind in crestere. Iata care sunt cele mai cunoscute celebritati care se pregatesc pentru venirea unui nou membru in familie in 2013!

1 Kate Middleton. Una dintre cele mai mediatizate sarcini ale acestui an este cea a Ducesei de Cambridge, care a recunoscut in luna decembrie a lui 2012 ca asteapta un copil. Kate este insarcinata cu primul copil al sau si al Printului William al Marii Britanii.

2 Kim Kardashian. Cea mai bine platita vedeta de reality show, Kim Kardashian, este insarcinata cu iubitul sau, rapperul Kanye West, iar vestea a fost facuta publica de cantaret, in timpul unui concert sustinut la Atlantic City. Cele doua vedete nu au aflat inca sexul bebelusului, deoarece sarcina lui Kim nu a trecut de primul trimestru.

3 Shakira. Indragita cantareata si iubitul sau, fotbalistul Gerard Pique, vor deveni parinti in luna ianuarie a acestui an, potrivit informatiilor oferite de publicatiile spaniole. In urma cu o saptamana, iubitul artistei a facut o gluma pe contul sau de Twitter si a anuntat ca a devenit deja tatic.

4 Diana Bisinicu. Cantareata este insarcinata in 7 luni, urmand ca la inceput de an sa dea nastere unei fetite. Aceasta va fi botezata Erika sau Riana, iar nasi vor fi Gabriela Cristea si Marcel Toader, cei care i-au si cununat pe Diana Bisinicu si pe sotul sau, Catalin Andries.

Sursa foto: fanpop.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare