Vedete din Romania

#oana zavoranu #scene de sex #onorariu #narcisa salbatica

Afla cat cere Oana Zavoranu pentru scenele de sex din Narcisa Salbatica

Oana Zavoranu este dispusa sa filmeze scene de sex pentru telenovela "Narcisa Salbatica", dar cere un onorariu potrivit. Sotia lui Pepe nu mai are probleme cu scenele fierbinti, dupa ce a scapat de gelozia cantaretului.

Bruneta a decis sa joace in telenovela de la Antena 1 , dar cere un onorariu de 3.000 de euro pentru fiecare episod in care ar urma sa joace in scene sexuale, potrivit Click.ro.

Oana Zavoranu se afla inca in negocieri cu producatorii telenovelei "narcisa salbatica", in care va interpreta un rol negativ, conceput special pentru ea, timp de zece episoade.

Se pare ca va juca o criminala sexy care isi va ucide toti partenerii din dormitor. Daca nu va primi onorariul cerut, Oana va refuza sa filmeze scenele de sex si va fi dublata de o alta actrita.

La debutul in prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea", Oana Zavoranu a refuzat sa filmeze scene sexuale sau cu nuditate pentru a nu-l face gelos pe sotul sau, Pepe.

Dupa despartirea de cantaret, Oana a renuntat rapid la haine, pozand pentru revista Playboy intr-un pictorial sexy in luna aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului