Vedete din Romania

#madonna #poza madonna #cea mai scumpa poza

Afla cat costa cea mai scumpa poza cu Madonna!

O fotografie care o infatiseaza pe Madonna aproape goala va fi scoasa la licitatie luna viitoare. Este vorba despre un instantaneu, din 1990, care nu a fost inclus in controversata carte a cantaretei americane, 'Sex'.

Imaginea, care o prezinta pe Madonna aproape goala, intinsa pe un pat si cu o tigara in mana, va fi scoasa la o licitatie din New York. Organizatorii spera sa obtina pentru aceasta poza peste 6.000 de euro .

Fotografia din 1990 a fost realizata de Steven Meisel, cand Madonna avea 32 de ani si nu a fost inclusa in controversata carte "Sex", aparuta in 1992.

"Sex" a fost lansata odata cu cel de-al cincilea album al Madonnei, "Erotica" si s-a vandut in cateva zile de la lansare in peste 1,5 milioane de exemplare in SUA.

Cartea scrisa de Madonna contine material pornografic, cu fotografii facute de Steve Meisel si cadre luate dintr-un scurtmetraj filmat de Fabien Baron.

Sursa foto : blogs.coventrytelegraph.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare