Vedete din Romania

#catrinel menghia #trucuri de frumusete #trucuri frumusete catrinel menghia

Afla ce trucuri de frumusete foloseste Catrinel Menghia!

Modelul international Catrinel Menghia a dezvaluit recent care sunt trucurile la care apeleaza ca sa se mentina la standarde ridicate.

Ea subliniaza ca sportul joaca un rol esential in viata sa si ca nu este adepta cosmeticelor si tratamentelor scumpe, ci prefera sa apeleze la trucurile de frumusete babesti.

"Tin sa mentionez ca sportul de performanta m-a ajutat foarte mult sa ma dezvolt armonios. Insa mananc decent, fara sa exagerez, eu fiind foarte pofticioasa de felul meu. Nu fumez si nu beau alcool.

Trucuri de beauty am multe in care cred si sunt cele "babesti", asa cum se numesc la noi: imi fac masti cu miere de albine pentru ten, in loc de crema corporala folosesc de fiecare data dupa ce fac dus ulei de migdale si pentru par fac des masti cu ulei de masline", a declarat Catrinel pentru perfecte.ro.

Satena este considerata una din cele mai sexy femei din lume, iar anul trecut formele ei perfecte au fost admirate in paginile revistei Sports llustrated. Recent, Catrinel Menghia a aparut intr-o reclama la Super Bowl , unul din cele mai mari evenimente sportive din America.

Sursa foto : lifestyle. bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare