Vedete din Romania

#reteta #andreea raicu #slabit

Afla cum a slabit Andreea Raicu

Andreea Raicu a slabit in ultima perioada, fapt remarcat de cititoarele blogului sau, care au intrebat-o cum a reusit sa scape de kilogramele in exces.

Iubita lui Tudor Chirila spune ca a schimbat ora cinei si a consumat mai multe legume crude: "Dragele mele, practic nu mare lucru. Am schimbat ora cinei de la 8 la 6 seara, am baut mai multa apa si am mancat mai multe legume crude…".

“Intentia mea nu a fost neaparat sa slabesc pentru ca nu era cazul…deja multi oameni nu au inteles ce se intampla de am pierdut atat din greutate. Nu e atat de mult, dar fiind vorba de o persoana slaba chiar si lipsa unui kg se simte imediat.”, a povestit Andreea.

Vedeta de la Prima TV este vegetariana de aproape un an.

"La inceputul anului trecut am decis sa elimin carnea din alimentatia mea, iar produsele de origine animala sa fie din ce in ce mai rare. Prietenii mi-au spus ca e o nebunie care o sa-mi faca rau, corpul nefiind obisnuit fara ratia saptamanala de carne. Mama s-a ingrijorat cand a auzit decizia mea, iar cei din jur mi-au spus ca e o nebunie fara de seaman, mai ales ca nu am o diversitate culinara. Sincer si eu am crezut ca nu voi avea de unde sa-mi iau energia necesara pentru o zi plina. Am stat de vorba cu specialisti inainte de a lua acesta decizie si m-am bucurat ca nu m-au descurajat. Un aliat important este si grupa sanguina care mi-a permis renuntatul la carne. A trecut aproape un an si pot spune ca ma simt excelent!”, a declarat fostul model”, povestea in urma cu cateva saptamani Andreea Raicu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului