Vedete din Romania

#regim #sarcina #diana munteanu

Afla cum a slabit Diana Munteanu 20kg dupa nastere

Diana Munteanu s-a pregatit de botezul fiului sau slabind 20 de kilograme . In doar o luna si jumatate sotia lui Claudiu Niculescu a ajuns la greutatea pe care o avea inainte sa ramana insarcinata, printr-un regim bazat pe salate si peste la gratar .

Proaspata mamica spune ca dupa ce in timpul sarcinii si-a satisfacut toate poftele, a luat in greutate destul de mult. Dupa nastere insa a inceput demersurile pentru a reduce din kilogramele acumulate.

Pentru acest lucru a trecut la regim, eliminand alimentele cu multe calorii. “Ma abtin de la multe alimente. Totusi, pentru ca alaptez, nu pot sa ma infometez. Am mancat salate, pui si peste la gratar. Corpul meu a si retinut multa apa in timpul sarcinii, astfel ca nu mi-a fost foarte greu sa slabesc. Intr-o luna si jumatate, am ajuns la aceeasi greutate ca inainte sa raman insarcinata”, a declarat Diana, pentru Click!

Potrivit Click!, Diana spune ca nu a facut prea mult sport, datorita operatiei de cezariana. Medicii i-au recomandat sa nu depuna efort fizic, asa ca singurul sport a fost plimbatul prin casa cu bebelusul lor.

Diana si Claudiu Niculescu sunt din luna iunie parintii unui baiat, caruia i-au pus numele David Ioan Cristian. Micutul va fi botezat duminica, nasii lui urmand a fi Mihaela si Cristi Borcea, care sunt si nasii de cununie a cuplului Niculescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului