Vedete din Romania

#cristina spatar #nicoleta luciu #andreea banica #sarcina #dieta

Afla dietele de slabit dupa sarcina ale vedetelor

Pentru a-si recupera formele ce le-au facut celebre, Nicoleta Luciu, Cristina Spatar sau Andreea Banica au ales calea infometarii.

Ajunse in pragul varstei de 30 ani, multe dintre vedetele de pe la noi, au decis sa se faca femei de casa si sa devina mamici. Insa, stiind ca celebritatea si-au castigat-o printr-un corp de invidiat, dupa nastere, acestea au inceput o lupta acerba cu kilogramele in plus.Asa se face ca au slabit kilograme bune urmand niste cure draconice bazate pe o singura idee: “infometarea”.

Nicoleta Luciu sau Cristina Spatar au capatat in cele noua luni de sarcina proportii ingrijoratoare, ajungand chiar la 100 de kilograme. Insa, la fel de repede cum s-au ingrasat asa au si slabit. Cum? Simplu, au facut abstractie de sfaturile specialistilor si au ales sa se infometeze.

Astfel, cat ai clipi, mesele indestulatoare s-au transformat in gustari formate doar din cateva fructe si legume sarace in calorii. Reteta a functionat, vedetele au reusit sa scape de surplusul de kilograme, insa acum se chinuie sa se mentina.

Singura care a fost mai cumpatata in toata aceasta lupta cu kilogramele in plus a fost Andreea Banica care a decis sa urmeze sfatul unui specialist si a urmat o dieta bazata pe preparate fibrio.

Cantareata si-a asumat acum aceasta dieta ca pe un nou stil de viata, mancand doar aceste preparate de la un restaurant cu specific .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare