Vedete din Romania

#regim #vegetarianism #andreea raicu

Afla regimul vegetarian al Andreei Raicu

Andreea Raicu a dezvaluit meniul vegetarian care o mentine sanatoasa si frumoasa. Singurul tip de carne care s-a strecurat printre bunatatile vegetale este cea de peste.

"Nu mi-am propus sa fac o carte de bucate, dar o lista tot trebuie, daca vreau sa raspund intrebarilor voastre legate de ceea ce mananc", scrie Andreea Raicu pe blogul sau.

Raicu impartaseste cu cititorii blogului sau mai multe idei pentru un meniu "excelent si hranitor".

Ideile pentru masa de dimineata sunt "musli, seminte crude de tot felul (migdale, seminte de floarea soarelui, dolvleac), prune uscate... cu lapte de soia, fructe , uneori un ou fiert".

Pentru pranz, Andreea Raicu recomanda "supe de legume, ghimbir, rosii, linte, salata, loboda , paste, orez cu legume, cu ciuperci si rosii uscate, cuscus cu legume, avocado umplut, salate diverse (de spanac, de brocoli, de avocado, de legume, tabbouleh), legume la gratar, marinate, fierte, rulouri de vinete umplute cu rosii, hummus ".

Seara, Andreea mananca salate si legume, dar uneori prefera si carne de peste.

"Cred ca unii s-au cam speriat de cele cateva idei pe care le-am postat. Nu este neaparat regimul meu alimentar zilnic. Au fost doar cateva sugestii tinand cont ca unii dintre voi au spus ca nu exista prea multe feluri de mancare. Exista si mai multe, iar eu mananc evident si alte lucruri", a scris Andreea pe blog.

Bruneta recunoaste ca nu isi refuza poftele mai putin sanatoase, cum sunt cartofii prajiti si ciocolata, pentru ca acest lucru ar face-o sa isi doreasca si mai mult alimentele "interzise".

"Atunci cand iti interzici lucruri apare o dorinta imensa de a le manca... E foarte important sa existe un echilibru. Eu mananc sanatos, urmand niste reguli, dar nicioadata nu fac ceva care sa ma frustreze. Mai evadez din cand in cand in paradisul culinar, dar cu promisiunea sa nu o fac prea des", incheie vedeta Prima TV.

 

Citeste si

Andreea Raicu isi dezvaluie secretele de beauty

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului