Vedete din Romania

#sex Angelian Brad #By The Sea #Agelina Jolie #vedete extern #showbiz #brad pitt

Agelina Jolie, despre partidele de amor cu Brad Pitt: “Cel mai ciudat lucru posibil”

Sa mimezi scene de sex cu barbatul cu care, de fapt, chiar faci sex s-a dovedit a fi o situatie extrem de ”ciudata” pentru Angelina Jolie, dupa cum a declarat chiar ea intr-un interviu pentru ”Entertainment Weekly”.

Brad Pitt si Angelina Jolie au filmat cateva ”scene nebunesti de sex” in noul lor film, drama cu accente romantice ”By The Sea”, in care cei doi actori nu au fost doar protagonisti, ci si producatori ai filmului. Angelina este chiar regizorul si scenaristul acestei pelicule.

”Sa stai in cada dezbracata, cu un iPad in mana care iti arata scena aceasta din afara, in timp ce sotul tau este la usa, iar tu ii spui sa intre si sa faca dragoste cu tine, a fost, probabil, cel mai ciudat lucru din lume. (…) Mai ales ca totul se intampla in fata mai multor cameramani.”, a povestit Angelina Jolie pentru Entertainment Weekly.

Actrita a mai povestit si ca a fost dificil sa filmeze scenele de sex cu partenerul sau din viata reala, caci Brad este extrem de protector si gelos. ”Nu puteam iesi din cada sa ma duc spre monitoare, caci asta insemna ca regizorul este gol. (…) Suntem artisti si dorim sa fim liberi, insa pentru Brad – este vorba de sotia lui care-i goala in vazul tuturor. Era ”baiatul cu prosopul”. Tot timpul incerca sa ma acopere cu prosopul.”, a mai povestit Angelina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare