Vedete din Romania

#marturii cutremuratoare #aida parascan #pierderea locului de munca #sarcina

Aida Parascan, noi marturisiri dureroase dupa ce a pierdut sarcina

Aida Parascan, fosta castigatoare Masterchef, a oferit noi detalii socante despre pierderea sarcinii. Ea era insarcinata in 5 luni si urma sa aduca pe lume al patrulea copil, in toamna. La ultimul control, a primit insa vestea crunta: inima bebelusului nu mai batea.

 

"Am fost la control acum o luna, iar mediul a zis ca nu e necesar sa-mi faca o ecografie, si am zis ca data viitoare o sa merg la alt medic. Miercurea trecuta am ajuns la spital la o vizita de control si cand mi s-a pus ecograful am vazut imediat ca inima lui nu mai bate.

Mi-a spus ca a murit de ceva timp si viata mea era in pericol si as fi putut sa mor', a spus Aida Parascan la Antena Stars.

Vedeta a marturisit in direct ca bebelusul sau era decedat de 4 saptamani, iar medicii au considerat ca e o minune ca nu s-a intamplat cu ea pana cand a aflat.

'De trei-patru saptamani (n.r. a murit), nu mai misca si probabil si faptul ca eu eram foarte activa si avand mult lichid il simteam in burta, nu credeam ca n-am activitate', a mai spus ea la Showbiz Report.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului