Vedete din Romania

Alessandra Stoicescu, actiune caritabila in SUA

Vedeta Antenei 1 Alessandra Stoicescu a ajuns saptamana aceasta, in America, pentru a se implica intr-o actiune caritabila , relateaza Compact.

Sandra Stoicescu, va lipsi o saptamana de la pupitrul stirilor, alegand sa-si dedice concediul unui eveniment umanitar: alaturi de alti cinci voluntari romani, de familii americane si de fostul presedinte SUA Jimmy Carter, ea participa la un proiect in care se vor construi si reabilita, in cinci zile, 108 locuinte distruse de uraganul Katrina .

Romania este singura tara care participa 

Romania este singura tara din lume care participa cu voluntarisi bani la proiectul Jimmy & Rosalyn Carter Work Project 2008.

"Un moment extrem de greu in cariera mea de jurnalist a fost in 2001, cand am transmis, pentru Antena 1, de la ruinele Turnurilor Gemene, din New York. Mi-a fost mila, am simtit ce-nseamna groaza si neputinta si as fi ridicat pumnii spre cer, dar, indiferent ce as fi facut si spus, n-as fi fost de ajutor. Acum pot fi, n-am stat o clipa pe ganduri cand am auzit de acest proiect, e ca si cum imi platesc o datorie pe care o am fata de americani, din 2001", spune vedeta.

Evenimentul umanitar este organizat de Habitat for Humanity, care, dupa acelasi model de desfasurare de anul acesta, a construit, in 2007, 27 de locuinte la Radauti, cu fonduri interne si internationale, si cu 400 de voluntari romani, povesteste Cancan.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare