Vedete din Romania

#alex bodi #ordin de restrictie # probleme in cuplu #bianca dragusanu #scandal #bataie

Alex Bodi explica de ce a lovit-o pe Bianca Dragusanu. “Toti barbatii ei au batut-o!”

 

Alex Bodi face dezvaluiri incredibile despre relatia lui cu Bianca Dragusanu, dar si despre viata acesteia. Afaceristul a dezvaluit ca toti barbatii din viata Biancai au batut-o.

Alex Bodi si Bianca Dragusanu au o relatie toxica, plina de scandaluri si violenta fizica. Bianca a cerut chiar un ordin de restrictie impotriva afaceristului care a batut-o, insa a renuntat la el contra unei sume de bani.

„Nu imi explic ca au trecut sapte luni de la incident… ca sa nu vorbim de altul de acum doi ani! Ea acum vine cu acuzatii si vrea sa arate monstrul din mine, mai ales ca sunt in situatia in care sunt. A mai avut o tentativa, in 2020, cand a scos un ordin de restrictie, dar tot ea, pentru o suma de bani, a ridicat ordinul cu acte facute de avocatul ei! Ea a vrut sa ne impacam si mi-a cerut bani ca sa-si ridice ordinul de restrictie prin avocat in perioada respectiva”, a spus Alex Bodi la Romania TV.

Alex Bodi a lovit-o pe Bianca Dragusanu, insa explica de ce a facut acest lucru, mentionand ca “toti barbatii au batut-o”.

„Pe 6 octombrie a zburat cu mine in Turcia in vacanta. Si acolo am sechestrat-o? Dupa doua zile eram in cluburi si ne distram! Nu e logic ca dupa 6-7 luni sa ma ameninti repetitiv ca ma bagi la puscarie si acum cand nu avem legatura, nu avem contact de 6 luni. Sa spui ca te simti in pericol… de fata ei am avut grija ca de fetele mele. Nu ai cum sa spui acum de ce, tu care ai relatii trase la xerox si toti barbatii te-au batut?”, a mai spus Alex Bodi.

A zis ca am batut-o pana a lesinat. A lesinat ca a luat trei xanaxuri! O filma un prieten de al meu care a venit cu mine la ea. Ma sanataja ca se omoara si ca face nu stiu ce chestii daca o parasesc. Se vaita ca o filmam mereu, pai eu am invatat de ce e in stare si voiam sa ma protejez! Ei ii place circul, scandalul. Asa s-a realizat. A aparut la tv printr-un circ”, a incheiat Alex Bodi, potrivit sursei citate.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare