Vedete din Romania

#alex dima #coronavirus

Alex Dima: "Opriti-va! … Ce nu pricepeti? Exista un virus"

Alex Dima, prezentatorul emisiunii "Romania, te iubesc", a transmis un mesaj dur pentru romanii care nu cred ca exista COVID-19. Mesajul acestuia vine in urma marturisirii Andreei Esca, care a declarat ca a fost infectata cu coronavirus.

„Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti! Ma uit cu groaza la parerile unor compatrioti despre interviul dat de Andreea Esca. Atata inconstienta… Ce nu pricepeti? Exista un virus. Oameni, sute, mii sufera. Oameni mor. Macar din respect pentru ei si familiile lor, terminati cu prostiile astea pe care le scrieti!

Ce e atat de greu sa pricepeti ca daca ne imbolnavim toti, nu avem unde sa ne tratam? Daca se imbolnavesc medicii, cine ne trateaza? Cine si unde??? O sa murim cu zile. Ani la rand, incostienta si nepasarea voastra au tinut tara asta pe loc, la marginea civilizatiei. Voi ati votat tot felul de incompetenti. Voi le-ati crezut minciunile si prostiile, asa cum, acum ii credeti pe cei care va spun ca virusul asta nenorocit nu exista! Voi! Ce e in mintea voastra cand ne spuneti ca suntem platiti sa spunem ca exista un virus??? Va e greu sa va spalati pe maini, sa pastrati distanta, sa purtati o masca? Treziti-va!

PS. Voi, cei vizati, nu incercati sa veniti cu argumente, sa va sustineti teoriile pentru ca nu vreau sa imi petrec noaptea dand block”, este mesajul postat de Alex Dima pe internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare