Vedete din Romania

#nunta #casatorie #alexandra dinu #luca bastianello #relatie Alexandra Dinu

Alexandra Dinu se casatoreste

Dupa un mariaj esuat alaturi de fotbalistul Adrian Mutu, cu care s-a casatorit la o varsta frageda, Alexandra Dinu nu mai dadea semne ca ar dori sa mai faca acest pas alaturi de un alt barbat. Acest lucru a fost intarit si de despartirea sa de Andrea Rizolli, cu care a avut o relatie de cinci ani. Acum insa se pare ca Alexandra l-a intalnit pe barbatul visurilor sale si vrea sa  mearga din nou spre altar.

Alexandra Dinu l-a cunoscut pe noul sau iubit, Luca Bastianello, de curand, la filmarile pentru serialul italian «Rosso San Valentino».

Actorul a recunoscut recent ca este indragostit la nebunie de frumoasa romanca si ca au discutat deja despre casatorie, iar sansele sa se intample acest lucru sunt foarte mari.

"Sunt foarte mari sansele sa ne casatorim, asta ca sa nu zic ca e batut in cuie. Va spun doar atat, ne casatorim in 2013. Nu cred ca e nevoie sa adaug si altceva ca sa intelegeti ca vrem sa facem pasul cel mare", a declarat Luca Bastianello.

Acest anunt vine la foarte scurt timp dupa ce Alexandra Dinu a recunoscut, intr-un interviu, ca are o relatie cu Luca Bastianello.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului