Vedete din Romania

#alexandra stan #cantareata #single #impresar Alexandra Stan #"Baby It's Ok

Alexandra Stan are un nou impresar

Cantareata Alexandra Stan l-a inlocuit pe Marcel Prodan, fostul sau impresar. Noul sau manager este chiar tatal vedetei care, pentru moment, ii recomanda sa se tina departe de lumina reflectoarelor.

Alexandra Stan a hotarat sa il numeasca impresar pe tatal sau, intrucat este persoana in care poate avea cea mai mare incredere. In plus, conform unor surse apropiate cantaretei, tatal Alexandrei incearca sa o menajeze si o sfatuieste sa isi amane, pentru moment, aparitiile la evenimente si concerte.

"El nu o lasa sa urce pe scena la evenimente, intrucat spune ca nu este inca pregatita! Alexandra ar vrea sa mearga peste tot, insa tatal ei ii spune clar ca revenirea in lumea muzicala trebuie sa fie bine gandita, iar ea nu are voie sa faca nicio greseala", au precizat sursele mai sus amintite.

Alexandra Stan a lansat ieri un nou single, "Baby, It's Ok", primul dupa scandalul in care a fost implicata in luna iunie, cand fostul sau impresar, Marcel Prodan, a agresat-o. Videoclipul melodiei ar urma sa fie lansat vineri, 16 august.

Sursa foto: cotidianul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului