Vedete din Romania

#alexandra stan #manager #concerte #agresiune

Alexandra Stan: "L-am iertat. Nu vreau sa bag pe nimeni la puscarie"

Cantareata Alexandra Stan a marturisit aseara ca nu va depune plangere impotriva managerului sau Marcel Prodan, care a batut-o cu bestialitate pe artista, dupa ce aceasta l-ar fi intrebat de banii incasati din concerte.

Incidentul dintre Alexandra Stan si Marcel Prodan a avut loc sambata seara, iar duminica managerul cantaretei a postat pe pagina de Facebook a artistei un mesaj in care spunea ca Alexandra a avut un accident rutier si ca se afla la spital pentru recuperare. Surpriza a venit insa ieri dimineata, cand Alexandra Stan a hotarat sa marturiseasca ca acel accident a fost doar o inventie si ca managerul sau a batut-o.

Cu toate acestea, Alexandra Stan a marturisit aseara ca l-a iertat pe managerul sau si acest incident a fost o lectie de maturitate pentru ea.

"L-am iertat, stiu ca ii pare rau, ca n-a gandit in acele momente si ca nu a putut sa se abtina, eu n-am de ce sa-l iert, trebuie sa se ierte singur, sunt mai naiva, n-as putea face niciodata rau cuiva. Mi-a facut un rau fizic si m-a fortat sa ma maturizez si o sa fiu cu ochii in patru. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decat sa-mi faca rau. Eu nu vreau sa bag pe nimeni la puscarie, nu fac nimanui rau, nu as mai putea lucra cu el pentru ca mi-a incalcat drepturi ale omului in primul rand", a spus artista.

Sursa foto: emediabacau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare