Vedete din Romania

#alexandra stan #scandal #inselaciune #urmarire # Marcel Prodan #vedete intern

Alexandra Stan si Marcel Prodan, implicati intr-un nou scandal. Cei doi sunt urmariti pentru inselaciune

Cantareta Alexandra Stan si fostul sau impresar Marcel Prodan sunt din nou in atentia mass-media din pricina unui scandal de proportii. Cei doi sunt acuzati de o firma din Turcia de inselaciune. Se pare ca in joc este vorba despre o suma foarte mare de bani, pe care compania turca vrea sa recupereze cu orice pret.

Pierdere de aproape 200.000 de euro pentru compania turca

Potrivit unei declaratii facute de reprezentantii societatii de recuperare Urban si Asociatii, suma pe care o datoreaza Alexandra Stan si Marcel Prodan se ridica la 197.000 de euro. Conform replicaonline.ro, Alexandra Stan, Marcel Prodan sunt acuzati si de evaziune fiscala, iar in acest sens vor primi o plangere penala pentru a fi chemati ulterior la DNA pentru spalare de bani.

Dovezi clare impotriva cele doua vedete

Societatea turca se numeste Aranes Produksion Tur.Sey.Rek. Ve.Org.Eml. Gida.San. Tic.Ltd Sti(Night Art Management), iar reprezentantii acesteia sustin ca au un contract incheiat cu cele doua vedete prin care pot demonstra aceasta inselaciune.

Citeste si: Vedete dezastru la volan! Iata soferitele celebre catalogate drept "spaima" soselelor!

Astfel, Alexandra Stan si Marcel Prodan ar avea de inapoiat firmei din Turcia 50.000 de euro, bani care reprezinta avansul pentru concertele pe care acestia trebuiau sa le sustina la sfarsitul lunii noiembrie 2012.

La aceasta suma, se adauga si penalitati de intarziere si daune care ajung la suma de 100.000 de euro, bani care se cer ca urmare a nesustinerii concertelor Alexandrei Stan la datele stabilite.

Altfel spus, se pare ca managerul Marcel Prodan incasa bani de la companii doar in schimbul unor promisiuni, deoarece concertele nu erau sustinute niciodata.

Citeste si: Vedete care au vandut nasterea copiilor lor televiziunilor

Compania turca este insa hotarata sa isi recupereze banii, de aceea a demarat si toate procedurile legale in acest sens. Acestia vor suma datorata, plus penalitatile de intarziere si cheltuielile cu recuperarea, care se vor actualiza permanent pana la data efectuarii platii.

Marcel Prodan, implicat si in alte dosare penale

Impresarul cantaretei Alexandra Stan este implicat si in alte dosare penale, dupa ce acesta a lovit-o pe artista, in luna iunie. Atunci, Marcel Prodan a declarat pe pagina de Facebook a cantaretei ca aceasta a fost implicata intr-un accident rutier, insa, ulterior, Alexandra a marturisit ca, de fapt, a fost batuta cu bestialitate de acesta.

Pentru acest gest, Marcel Prodan a fost cercetat pentru violenta.

Sursa foto: cronicaromana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului