Vedete din Romania

#dosarul lucan #transplant rinichi alexandru arsinel #alexandru arsinel diicot #alexandru arsinel audiat #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, audiat! Pentru ce trebuie sa dea explicatii politiei

Alexandru Arsinel se afla la sediul DIICOT, unde este audiat in dosarul Lucan, privind transplantul de rinichi. Acesta raspunde, in momentul de fata, la intrebarile procurorilor privind transplantul de rinichi de care actorul a beneficiat in 2013.

 

Arsinel a fost operat de medicul Mihai Lucan in 2013. Potrivit zvonurilor, acesta ar fi beneficiat preferential de un transplant de rinichi.

Actorul Alexandru Arsinel, declara la cateva zile dupa ce medicul a fost acuzat de luare de mita ca nu a fost favorizat de acesta. "Nu a contat numele meu, a contat ca mai functionam 7% cu rinichii", a spus actorul. "Nu pot sa cred ca sunt adevarate aceste acuzatii de tentativa de omor. Sa acuzi un om ca incearca sa-si saboteze un coleg prin tentativa de omor este ceva oribil. Se pot intampla accidente, dar sa le pui sub imperiul unei rele vointe, nu se poate asa ceva. Nu pot sa cred ca un om care s-a luptat o viata intreaga sa salveze oameni poate face un astfel de gest. in ceea ce priveste banii gasiti la domnul doctor, nu comentez", a declarat actorul Alexandru Arsinel, la cateva zile dupa ce medicul a fost acuzat de luare de mita, potrivit adevarul.ro.

Medicul Mihai Lucan este cercetat pentru luare de mita si tentativa de omor, dupa ce a incercat sa saboteze operatia coordonata de un alt medic, punand in pericol viata unui pacient.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare