Vedete din Romania

#covid #alexandru arsinel #boala

Alexandru Arsinel, de nerecunoscut! Boala l-a schimbat total! FOTO

Indragitul actor Alexandru Arsinel a trecut printr-o perioada dificila care si-a pus amprenta asupra aspectului acestuia. Putini il mai recunosc pe strada daca il vad.

Actorul se lupta cu probleme de sanatate de multi ani. Insa, in urma cu cateva luni s-a infectat cu Covid-19. Boala i-a agravat anumite probleme de sanatate, actorul avand nevoie de ingrijiri medicale si dupa vindecarea de Covid. 

Romanii au ramas uimiti dupa ce, recent, actorul a aparut intr-o emisiune TV. Telespectatorii au vazut cat de afectat a fost acesta de boala, care l-a facut de nerecunoscut. 

In varsta de 82 de ani, Alexandru Arsinel, actorul s-a infectat cu temultul virus, insa a castigat lupta cu Covid-19, in ciuda problemelor de sanatate pe care le are. Cu toate acestea, boala l-a schimbat total, fanii acestuia ramanand uimiti.

Vizibil slabit, actorul a dicutat despre problemele prin care a trecut, despre regretata Stela Popescu, dar si despre cariera sa impresionanta, in cadrul unei emisiuni TV.

“Nu, aproape nimeni si nimic nu m-a ocolit. Asta mi-a fost destinul… Sa fiu la dispozitia oamenilor, la tot ceea ce vor ei sa gandeasca despre mine. Fie ca imi convine, sau nu imi convine.

Sau ma judeca din punct de vedere al unor lucruri mai mult sau mai putin adevarate. Sunt Arsinel, cu bunele si cu relele mele… Mai mult de atat nu mai pot sa dau, nu mai am timp!”, a declarat indragitul actor, intr-o emisiune difuzata la TVR 2.

Imaginile insa, spun mai mult decat cuvintele!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare