Vedete din Romania

#alexandru arsinel #mihai bendeac #interviu

Alexandru Arsinel despre Bendeac: "Isi construieste un personaj care nu este al lui"

alexandru arsinel admira calitatile actorului Mihai Bendeac insa considera ca exprimarea lui de zi cu zi este de multe ori "groteasca".

Intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, maestrul Arsinel a vorbit despre duetul cu Stela Popescu, statutul de bunic dar si despre noua generatie de actori si modul in care acestia vor sa se afirme.

"E o pleiada de actori tineri , pe care eu i-am angajat, si care imi plac foarte mult. Vali Fatu, Liliana Mocanu, Ana Maria Donosa, Cristi Simion, Nae Alexandru, Alin Gheorghisan si Mirela Boureanu. Este obligatoriu ca ei sa confirme si sa castige respectul publicului, nimeni nu-ti ofera pe tava statutul de vedeta. Cel mai important este la aceasta varsta sa ajungi sa ti se spuna numele. Eu m-am luptat 10 ani pana cand oamenii au inceput sa-mi spuna Arsinel. Aveam un coleg care imi spunea: 'Stai, ca inca nu ai ajuns Arsinel', iar la momentul respectiv nu intelegeam la ce se refera.", a explicat Alexandru Arsinel, manager la Teatru de revista, pentru Libertatea.

Intrebat ce parerea are despre Mihai Bendeac, actorul care a scris pe blogul personal un post in care spunea ca tinerii artisti de azi nu mai sunt apreciati, Arsinel a explicat ca Bendeac ar putea fi un actor complet, daca exprimarea lui n-ar fi  "groteasca".

"Cred ca Mihai Bendeac are calitati foarte mari pentru a deveni un actor complet. Modalitatea lui de exprimare, de zi cu zi, mi se pare insa grotesca, lipsita de un anumit realism. Isi construieste un personaj care nu este al lui. Poate deveni un actor minunat. Grotescul exagerat duce insa la un sentiment de nefiresc, de neadevar. Poti sa il accepti insa ai anumite retineri. Dar are mult mai multe calitati."

In ceea ce priveste relatia profesionala cu Stela Popescu, maestrul Arsinel a marturisit ca n-ar fi gasti niciodata o partenera mai buna decat ea.

"Nu pot sa-mi dau seama cum ar fi fost activitatea mea fara Stela Popescu. Unirea destinului meu artistic cu Stela, dar mai ales cu Mihai Maximilian, cel care ne scria textele, a contribuit mult la popularitatea mea. Nu as fi gasit niciodata o partenera mai buna ca Stela.", a precizat Alexandru Arsinel reporterilor de la Libertatea.

Foarte incantat de statutul de bunic, In timpul liber, maestrul Arsinel se joaca cu nepoteii lui pe care spera sa-i vada mari si sanatosi, asezati la casele lor.

"Nepoteii imi sunt foarte dragi, la aceasta varsta este cea mai mare bucurie. N-am stiut ca statutul de bunic poate fi atat de minunat. Au atatea jucarii ca nu stiu daca mai au loc sa doarma. Sper sa apuc sa ii duc la scoala si poate chiar sa ii conduc la nunta. Imi propun sa mai traiesc inca 15-20 de ani ca sa mai prind macar jumatate.", a marturisit fericit, maestrul Alexandru Arsinel pentru ziarul Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului