Vedete din Romania

#Alexandru Arsinel externat #alexandru arsinel #operatie Alexandru Arsinel

Alexandru Arsinel, externat! Primele declaratii ale actorului

Alexandru Arsinel a fost externat in aceasta dimineata din spital. Actorul a fost internat duminica trecuta, dupa ce a acuzat dureri toracice, ameteli si avea tensiunea foarte mica. Arsinel a fost supus unei interventii chirurgicala pentru implantarea unui stent.

Starea de sanatate a actorului s-a imbunatatit considerabil si a fost externat in aceasta dimineata. Actorul a facut primele declaratii in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Actorul a suferit un infarct, iar a doua zi a suferit o interventie pentru implantarea unui stent pe artera coronara, desi acesta refuzase, initial, sa fie dus cu salvarea la camera de garda. La aproximativ o saptamana de cand a fost internat, starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel este una stabila.

"Acum sunt bine. Dar exista o regula ca la infarct sa ramai sapte zile in spital, pentru monitorizare", a declarat acesta potrivit libertatea.ro. "Daca-mi dadeau drumul, ma duceam la spectacol. Reprezentatiile de vineri si sambata au fost anulate din cauza doliului national, dar duminica se va juca. Sa stii ca asa suntem noi toti, actorii, ne place scena. Asa era si Stela, si Cristina Stamate", a adaugat actorul.

Sursa foto: news.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare