Vedete din Romania

#venituri alexandru arsinel #pensie alexandru arsinel #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, pensionar de lux! Banii nu ii aduc insa fericirea: “Regret ca nu m-am dus odata cu Stela”

Marele actor, Alexandru Arsinel, are o pensie de lux. Actorul in varsta de 82 de ani incaseaza lunar o pensie de aproape 9.000 de lei pe luna. 

Actorul incaseaza aceasta suma uriasa deoarece are pensie de revolutionar, indemnizatie de merit de la Ministerul Culturii, dar si indemnizatie de handicap pentru ca isi ingrijeste sotia bolnava. 

El detine un apartament de 225 de metri patrati in Bucuresti, dar si doua case de vacanta, la Sinaia si Crevedia. Mai are patru terenuri si o treime din casa parinteasca, dar si 240.000 de euro in conturi. 

Alexandru Arsinel, in varsta de 82 de ani, este printre cei mai bine platiti actori din Romania. 

Arsinel este extrem de suparat ca s-a scris in presa ca incaseaza o pensie de 9.000 de lei.

“Probabil ca le reuseste ceva daca incearca sa nu respecte un om la o anumita varsta si munca unui om de peste 80 de ani. Eu ce sa le fac, sa ma iau cu ei in colt, sa ma pun la mintea lor subreda?

Ce vina am eu? Eu muncesc efectiv din 1957, doi ani am fost figurant la Teatrul National din Iasi si 4 ani am fost student la Institutul de Teatru. Restul anilor am fost actor. Nu am stat si atunci pensia s-a adunat, ca nu eu calculez.

Probabil ca avand si o indemnizatiie de merit venita de la Ministerul Culturii – am fost onorat cu aceasta indemnizatie impreuna cu alte vreo 200 de personalitati din mai multe domenii de activitate – suna ca o pensie indestulatoare. Dar nu uitati ca eu am in casa doua persone cu handicap, una sotia mea paralizata, care nu misca decat mana stanga si capul si poate sa manance, si eu care am transplant de rinichi.”, a declarat Alexandru Arsinel, potrivit Viva!.

Alexandru Arsinel a revenit pe scena, dar este nefericit

Actorul Alexandru Arsinel a revenit pe scena, Teatrului de Revista Constantin Tanase, insa pe cat de mare ii este bucuria revenirii, pe atat de neagra este perioada pe care o traverseaza, din cauza pandemiei.

“Ma simt cum e normal sa ma simt la varsta mea. Incercam sa facem fata incercarilor de peste 80 de ani. Ne mobilizam, ne propunem limite pe care trebuie sa le atingem ca sa iesim la lumina. Nu este usor, nu vreau sa comentez, dar nu e usor. Trebuie sa luptam.

In sala, spectatorii sunt din trei in trei si le vine in minte: 'uita-te, nu mai e ca alta data!'. Dincolo de spectacol, sunt ingrijorati de ceea ce se intampla in afara spectacolului, in afara treatrului. Lucrurile astea nu ne fac bine, nu ne bucura. Cateodata regret ca nu m-am dus odata cu Stela… As fi fericit sa fim lasati in pace”, a marturisit Alexandru Arsinel, pentru Fanatik.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului