Vedete din Romania

#Alexandru Arsinel Stela Popescu #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, prima reactie dupa disparitia Stelei Popescu

Stela Popescu a fost gasita astazi decedata, dupa cea facut  stop cardio-respirator! Vestea ne-a dat fiori tuturor, inclusiv partenerului sau de scena, Alexandru Arsinel.

“Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!”, a spus Alexandru Arsinel, plangand in hohote, conform stirileprotv.ro.

Si reprezentatii farmaciei a carei imagine era Stela Popescu s-au declarat socati de tragica veste, la fel ca Angela Similea sau Liviu Dragnea.

"Suntem şocaţi, suntem îndureraţi. O iubeam îngrozitor de tare pe Stela, o vom iubi toată viaţa pe Stela, a făcut enorm pentru noi toţi, pentru toţi românii, a creat împreună cu noi un brand Catena extraordinar de puternic. Pentru toate aceste lucruri îi mulţumim din tot sufletul şi suntem alături de familia îndurerată. Cu toată emoţia vă spun, este o tragedie, chiar este o dramă. Un om extraordinar, un om minunat, un om cu calităţi extraordinare, personale şi profesionale, o persoană absolut îngerească, un om cu totul special", a declarat Otilia Ostrotki, directorul general al agenţiei de publicitate Tonica Grup, care gestionează contul Catena, pentru stiripesurse.ro.

"Acum aflu de la voi (n.r. - din presa), sunt şocată. Era ultumul lucru pe care vroiam să-l aflu. Dumnezeu să o odihnească!", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Angela Similea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare