Vedete din Romania

#alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, probleme grave de sanatate

Actorul Alexandru Arsinel trece printr-o perioada foarte grea. Acesta are mari probleme de sanatate si este de nerecunoscut.

Problemele si necazurile prin care a trecut in ultimii ani l-au marcat pe celebrul actor, care acum abia se mai poate deplasa. Starea lui de sănătate este şi motivul pentru care Alexandru Arşinel a decis să se retragă din lumea teatrului. 

”Acum câteva luni s-a întâmplat ceva care l-a făcut să se simtă mai rău ca niciodată, să se deplaseze din ce în ce mai greu, probabil problemele lui cardiac s-au agravat şi mai mult, chiar dacă a fost operat. Dacă înainte, indiferent de cât era de obosit, era sprinten, acum abia se mai mişcă, abia se mai ţine pe picioare. Şi în Israel, când a fost, abia a mai făcut faţă scenelor pe care le juca, iar în piesele în care a apărut, a făcut în aşa fel încât să stea cât mai mult jos. Când trebuia să danseze, mai mult mima”, a spus un apropiat de-al actorului care, încă, conduce Tetrul de Revistă Constantin Tănase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului