Vedete din Romania

Alin Cocos incaiera blondele

Fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocos , este unul dintre cei mai ravniti baieti ai Capitalei, pe lista fostului fotbalist, la capitolul cuceriri, fiind trecuta si Marina Dina , o tanara de doar 21 de ani, care a pozat in mai multe reviste pentru adulti. Chiar daca are o relatie cu vedeta de televiziune Ilinca Vandici , apropiatii spun despre Cocos jr. ca inca nu a renuntat la mai vechea lui iubita, cu care se intalneste pe ascuns.

De mai bine de doua luni, Alin Cocos, are o relatie cu Ilinca Vandici, alaturi de care s-a cam ferit sa apara in public, doar pentru a tine aceasta idila departe de ochii presei si ai curiosilor. Cu toate acestea, apropiatii tanarului spun ca Alin continua sa pastreze legatura cu fosta sa iubita, Marina Dina, o frumoasa blonda ce a aparut in ultimul pictorial al revistei “Playboy”.

Cei doi tineri au fost impreuna mai bine de trei luni, dar din motive cunoscute doar de ei, in ultima vreme rarisera intalnirile. Desi e incantat de farmecul Ilincai Vandici, recent despartita de fratele lui Sabin Ivanov, iubitul Simonei Patruleasa, se pare ca Alin Cocos nu se poate abtine sa renunte definitiv la focoasa vedeta Playboy, Marina Dina.

Continuarea in Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare