Vedete din Romania

Alin Oprea renunta la tonomat

Desi postul public de televiziune dorea sa prelungeasca contractul cu prezentatorul matinalului “Tonomatul DP2”, Alin Oprea a pus punct, momentan, acestei colaborari, relteaza Ziarul.

“Contractul meu s-a incheiat pe 11 mai si ar fi trebuit sa mergem pana pe 15 iunie, dar fiindca nu era nimic batut in cuie si lucrurile se taraganau, mi-am luat spectacole si acum nu mai pot da inapoi”, sustine solistul.

Desi se fereste sa incrimineze birocratia TVR- ista , Alin recunoaste ca a intampinat unele “taraganari” din partea producatorilor care la randul lor, nu stiau cu o luna inainte care va fi soarta “Tonomatului” si daca se pregateste o emisiune estivala.

Am avut o colaborare buna cu ei, dar mi-am luat gandul. Pentru mine, e prea complicat formatul zilnic, cel putin acum. Eu i-am anuntat din timp ca, daca nu se prelungeste contractul, imi iau concerte”, a povestit Alin Oprea , singurul artist care s-a incumetat sa-l inlocuiasca pe Catalin Maruta.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare