Vedete din Romania

#scandal Borcea #vedete intern #cristi borcea #valentina pelinel #showbiz # alina borcea

Alina Borcea a cedat! Si-a facut bagajele si a plecat

Scandalul iscat in familia Borcea in legatura cu sarcina Valentinei Pelinel, presupusa amanta a fostului dinamovist, a determinat-o pe Alina Vidican sa-si faca bagajele!

Cu un bagaj de mana, sotia lui Cristi a fost vazuta ieri-dimineata in Aeroportul “Henri Coanda” de unde, asa cum a povestit un martor pentru Click!, a plecat in Turcia, mai precis in Antalya, locul preferat de vacanta al familiei Borcea. Conform presei tabloide, Alina Vidican vrea sa-si puna ordine in ganduri, dupa scandalul iscat inca de la inceputul anului.

“Are nevoie sa se linisteasca, sa-si puna ordine in ganduri. I-ar prinde foarte bine o iesire”, spuneau, zilele trecute, apropiatii Alinei.

Vacanta va dura cinci zile, in conditiile in care Alina si Cristi Borcea au copii mici, un baietel de 3 ani si o fetita de sase luni, care nu pot fi privati prea mult de prezenta parintilor, mai ales ca nici tatal nu le este aproape.

Inainte de a pleca in Turcia, Alina a fost la Penitenciarul Jilava, unde si-a vizitat sotul. La rugamintea lui Cristi Borcea, ea a venit insotita si de cei doi copii, pe care dinamovistul nu-i mai vazuse de trei luni, de la botezul Gloriei. Alina a iesit vesela de la intalnire, semn ca familia lor nu se va destrama.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare