Vedete din Romania

Alina Eremia, de nerecunoscut! A slabit 8 kilograme!

Alina Eremia a slabit intr-o vara cat altii in jumatate de an. 8 kilograme a dat jos cantareata care s-a facut remarcata pentru rolul din Pariu cu Viata si locul in Lala Band. Ea si-a afisat noua silueta la Sibiu, la premiile din industria muzicala. 

Tot atunci a si explicat cum a ajuns la performanta de a slabi atat de mult. Nu o dieta minune i-a schimbat lookul, ci schimbarea completa a stilului de viata:

“Am învățat să mă bucur de sport și am găsit locul în care să îmi placă să îl practic. Până acum ceva vreme nu reușeam să îmi găsesc timp pentru asta. În plus, aveam un program alimentar destul de dezorganizat. De câteva luni bune simt că am intrat într-o normalitate. Am început să mănânc conștient, doar alimente de care am nevoie. Dacă îmi este poftă de ceva anume gust, nu-mi reprim asta. Însă am înțeles ce înseamnă și cum să țin o dietă echilibrată. Nu sunt adepta dietelor drastice", a declarat Alina.

Ea a mai precizat ca nu neaparat isi dorea sa slabeasca, insa se bucura de rezultat. Isi dorea mai degraba sa adopte un stil de viata sanatos, care sa o faca sa se simta bine: "Pentru că pierd destul de multe nopți, mai ales în weekend, și stau destul de mult timp pe drumuri, în mașină, am simțit nevoia să echilibrez lucrurile și aceasta a fost metoda aleasă de mine. Am învățat să nu ratez micul dejun și am scos zahărul aproape de tot din alimentație. Siropul de agave este noul meu prieten. Am renunțat și la prăjeli, și la pâine. Iar sport fac de minimum trei ori pe săptămână. La asta se adaugă și repetițiile de la sala de dans!”. 

Ce parare ai despre cum arata Alina Eremia?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare