Vedete din Romania

#alina puscas # marire sani #operatie marire sani

Alina Puscas, probleme dupa operatia de mararire de sani. "Nu e bine nu sari pe primul doctor care iti iese in cale"

 

 

Alina Puscas mai are putin si va deveni mamica pentru a treia oara si radiaza de fericirea. Ea va mai avea o fetita care se va naste in zodia Leu.

Prezentatoarea tv este considerata una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul romanesc. Dar a avut de suferit in urma unei operatii de marire de sani. De aceea, vedeta le sfatuieste pe femeile dornice sa-si faca unele ajustari sa se informeze foarte bine inainte de a alege medicul estetician.

"E foarte important sa nu sari pe primul doctor care iti iese in cale, sa fie totul cu recomandare. Trebuie sa cunosti foarte bine doctorul. Daca de la prima intalnire ai senzatia ca te fusereste, mai bine mai încearcs sa mergi la inca unul, pentru ca sunt multi care fac asta, spune Alina Puscas.

Prezentatoare a decis sa-si puna silicoane la un estetician despre care auzise in presa, cautat de multe vedete, insa s-a dovedit a fi o alegere total neinspirata. 

Ce a patit vedeta

"La momentul respectiv, medicul era destul de mult in vizorul presei, adica il vedeam prin reviste si am zis ca inseamna ca e bun.  Nu a fost chiar asa. Si pe mine m-a cam indus in eroare faptul ca mi-a spus ca putem sa facem si subcutanat, fara sa fie implantul sub muschi. Si iata ca nu a fost chiar asa. La mine prima varianta a fost subcutanata si asta a fost problema.

S-a desfăcut operatia, m-am dus, mi-a refacut-o si, dupa 3 ani si jumatate in care era ok totul, mi-a aparut o pata movulie pe san, pe interior, si m-am dus două saptăamani la rand sa verifice. Si nici macar el nu stia ce e pana cand a inceput sa exfolieze partea aceea si a zis ca se subtiaza pielea, ca trebuie sa il scoatem, ca e nasol, ca e clar ca implantul este respins de corpul meu. Puteau sa apara probleme de sanatate, daca nu ma grabeam cu operatia," a povestit Alina Puscas pentru spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului