Vedete din Romania

#amanta Cristi Borcea #sarcina valentina pelinel # alina vidican #cristi borcea #valentina pelinel #showbiz # alina borcea

Alina si Cristi Borcea divorteaza?

De cand Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, Alina Borcea nu mai are liniste. Dupa ce ieri a facut-o cu ou si cu otet pe cea care despre care se spune ca este amanta lui Cristi Borcea, Alina Vidican nu renunta!

La nunta, mi-a spus ca nu mai are nicio legatura cu Valentina Pelinel si ca pe mine ma iubeste

Alina Vidican

Alina, sotia lui Cristi Borcea, a vorbit astazi, in cadrul emisiunii “La Maruta”, despre relatia dintre sotul ei si Valentina Pelinel, dar si despre sarcina acesteia.

"Noi, ca familie, traim momente grele. Daca este copilul lui, sotul meu este responsabil si il va recunoaste. Dar eu il iert. Il iubesc, sotul meu ma iubeste. Sotul meu este intr-o perioada grea. Nu m-am maritat ca sa divortez.

Am fost ieri la sotul meu, dar am evitat subiectul. Sotul meu este intr-o suferinta. Sunt alaturi de el. Nu se pune problema unui divort. Ne iubim, ma iubeste, voi lupta pentru casnicie.

Am plans in mall pentru ca il asteptam pe sotul meu intr-o permisie de Craciun, dar m-a anuntat ca nu mai vine. Se speculeaza de mult timp ca ar fi intre ei o relatie. De doi ani de zile traiesc in cosmarul asta. S-a scris ca ar fi impreuna si ca noi am divorta", a spus Alina Borcea in platoul emisiunii La Maruta.

Sotia lui Cristi a dat de inteles ca sotul sau a avut in trecut o legatura cu fotomodelul. "La nunta, mi-a spus ca nu mai are nicio legatura cu Valentina Pelinel si ca pe mine ma iubeste...

Eram prieteni de familie... Valentina nu a venit la nunta noastra. Se spun multe, dar Cristi Borcea m-a ales pe mine, s-a casatorit cu mine. Valentina, eu nu am sot de lasat, nu m-am maritat ca sa divortez. Te rog sa ne respecti intimitatea. Si nu uita, eu sunt Alina Borcea, sotia lui Cristi Borcea” i-a transmis Alina Borcea rivalei sale.

Intrebata despre inceputul relatiei sale cu Cristi Borcea si divortul acestuia de Mihaela, prima sa sotie, Alina Vidican a raspuns: “Situatiile sunt diferite... Cristi si Mihaela au divortat de comun acord. Eu sunt prietena cu Mihaela, muncim impreuna, ne facem vacantele impreuna. Eu nu voi fi prietena cu Valentina... Nu am cum”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare