Vedete din Romania

#nastere Alina Sorescu #sarcina Alina Sorescu #vedete intern #alina sorescu #showbiz #sarcina

Alina Sorescu, de la salonul de infrumusetare – direct la maternitate!

Astazi, Alina Sorescu, cu bagajul de maternitate dupa ea, a mers la salonul de infrumusetare, iar apoi la clinica unde era programata sa o aduca pe lume pe cea de-a fetita a sa si a designerului Alexandru Ciucu.  Ana Raisa, care s-a nascut in aceasta dupa-amiaza a avut 3,300 kilograme la nastere si 50 de centimetri! Tatal sau a asistat la nastere!


Alina Sorescu a facut astazi anuntul pe contul de socializare. „Si valiza este gata!!! De la salon direct la maternitate!”, a scris ea pe Facebook.

 

Dupa cateva ore, vedeta le-a impartasit prietenilor virtuali detalii despre nou-nascuta.“Asteptarea a luat sfarsit! A venit pe lume surioara Carolinei! Are 3,300 kg si 50 cm si o vom boteza Ana Raisa. Sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc bucuria mea si cu voi, prieteni dragi!”

Alexandru Ciucu a fost extrem de emotionat. "De astazi nu mai sunt tata de fata, ci tata de doua fete, pentru ca a venit pe lume surioara Carolinei. O cheama Ana Raisa Ciucu si este o fetita de nota zece, perfect sanatoasa. La nastere a avut la 3,300 kg si 50 de centimetri. Am asistat la nastere ca si prima data si pot spune ca am avut aceleasi emotii ca si atunci, si cred ca le voi avea mereu. Alina este bine si de abia astept sa plecam cu totii acasa si s-o prezentam pe Raisa, Carolinei", a scris designerul pe pagina sa de Facebook.

Alina Sorescu a nascut prin cezariana o fetita perfect sanatoasa la aceeasi clinica unde a venit pe lume si primul copil al cuplului, in ianuarie 2014. Micuta Elena-Carolina a avut 2,700 kilograme si a primit nota 10 la nastere in urma cu 2 ani

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului