Vedete din Romania

Alina Sorescu, emisiune de divertisment din Argentina

Alina Sorescu s-a hotarat sa devina vedeta pe meleaguri straine. Ea va pleca pentru o perioada de trei luni in Argentina, unde va prezenta o emisiune de divertisment , relateaza Click. Frumoasa, ambitioasa si talentata, Alina Sorescu vrea cu orice pret sa arate lumii intregi ca are potential. Deoarece considera ca in Romania nu a primit atentia pe care si-o dorea, vedeta s-a hotarat sa depaseasca granitele si sa-si incerce norocul pe taram argentinian. Dupa ce a fost curtata de producatorii unei emisiuni de divertisment, ai unui important post de televiziune argentinian, pentru a prezenta o emisiune in limba engleza, Alina a decis sa accepte propunerea. Astfel, ea va pleca in curand din tara, pentru a se pregati pentru show.

Experienta de neuitat

“Voi prezenta o emisiune de divertisment din Argentina si va trebui sa stau acolo in lunile martie, aprilie si mai. M-am gandit mult la propunerea lor, pentru ca un astfel de proiect imi va ocupa tot timpul, iar eu sunt foarte prinsa cu cele doua licente pe care le am de sustinut anul acesta, insa consider ca va fi o experienta de neuitat. N-as fi putut sa ratez asa ceva”, a declarat Alina Sorescu. In prezent, solista nu are un iubit si se pregateste sa scoata pe piata un nou album. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare