Vedete din Romania

#Alina Sorescu divort #alina sorescu

Alina Sorescu, primele declaratii despre divort

Alina Sorescu a decis sa puna punct zvonului care tot circula in ultima vreme in ceea ce priveste divortul sau de creatorul de moda Alexandru Ciucu. 

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doua fetite. După luni în care nu a comentat sub nici o formă zvonurile despre divorț, Alina Sorescu a intervenit telefonic în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV și a oferit primele declarații.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie', a spus Alina Sorescu.

Chiar dacă au petrecut weekendul separat, respectiv el – într-un club din Mamaia, ea – acasă cu fetele, Alina Sorescu a mai dezvăluit că Alex Ciucu i-a dat un inel pentru că fac zece ani de căsătorie. „Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că am stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică'.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare