Vedete din Romania

#mihaela radulescu #divort #campanie

"Am sunat-o pe Mihaela, sa-i cer scuze"

Divortul Mihaelei Radulescu a fost pus ieri, de un cotidian central, pe seama Madalinei Radu, cunoscuta ca prezentatoare de emisiuni la OTV! Potrivit ziarului respectiv, "senzuala Madalina l-ar fi fermecat pe miliardarul roman Elan Schwartzenberg", moment in care in mariajul vedetei de la Antena ar fi aparut un scurtcircuit. CANCAN a descoperit dedesubturile acestei povesti din care rezulta ca separarea sotilor Schwartzenberg nu are nicio legatura cu o alta persoana.

Madalina Radu sustine ca "tot ce s-a scris este o facatura , s-a inventat o poveste urata pe spatele meu si al Mihaelei". Prezentatoarea de la OTV sustine ca a fost bagata la mijloc in divortul Mihaelei, ceea ce i-a adus mari neplaceri. "M-au sunat cunoscuti si m-au intrebat daca m-am cuplat cu domnul Elan. Este o idiotenie. Cei de la ziar mi-au telefonat si mi-au spus ca au auzit despre o asa-zisa relatie intre mine si sotul Mihalei. Nu-l stiam pe domnul Elan decat de la anumite evenimente mondene, unde era mereu cu sotia.

Cel mai mult ne-am vorbit: "Buna ziua!", "Buna ziua!" Atat. Apoi, mi-au amintit ca l-am vazut si la cursa de barci de viteza din vara de la Mamaia. Cand am aparut acolo, domnul Elan era la o masa cu mai multi barbati si au intors capul dupa mine. Le-am spus celor de la ziar ca era normal sa faca asa. Doar daca ar fi intors capul dupa un alt barbat, ar fi avut o problema! Dar de aici si pana sa am o relatie este cale foarte lunga! Chiar le-am cerut sa publice o alta stire despre mine, una adevarata, ca m-am dat cu masina peste cap, sa nu inventeze, ca nu ajuta pe nimeni!"

Continuarea in Cancan


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului