Vedete din Romania

#Amalia Enache fiica #amalia enache

Amalia Enache, imagine induiosatoare cu fiica ei la TIFF

In urma cu 10 luni, Amalia Enache a devenita mamica. De cand a venit pe lume fiica sa, Alma, prezentatoarea de la Pro TV este complet schimbata.

Daca anul trecut cariera era in prim-plan si o vedeam mai mereu la pupitrul stirilor, acum Amalia este de nedespartit de micuta sa, pe care o ia cu ea peste tot, inclusiv la TIFF, unde a oferit o imagine emotionata cu micuta Alma.

Recent, Amalia a vorbit si despre intoarcerea in televiziune.

"Îmi doresc ca atunci când mă întorc la ProTV, fetița mea să fie deja bine înfiptă pe picioarele ei. E un timp acum pe care mi-am promis, încă înainte ca ea să vină pe lume, că am să i-l dedic ei în întregime. Probabil că altfel aș fi judecat dacă eram la început de carieră, aș fi avut frici în legătură cu pauza prea lungă, poate aș fi simțit chiar nevoia să fac și altceva în acest timp de creșterea copilului. În 2017 împlinesc 20 de ani de când lucrez în televiziune și, de la bun început am apărut pe sticlă. Zi de zi, 20 de ani! Și sunt doar câteva luni de când sunt mamă. Așa că e timpul să-i dedic Almei'', mărturisea Amalia Enache într-un interviu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare