Vedete din Romania

#amalia nastase #ilie nastase #copii #divort

Amalia Nastase despre divort: "Nu ne-am dus la tribunal topaind, fericiti"

Amalia si Ilie Nastase sunt oficial divortati. Insa, desi nu vor mai continua ca si cuplu, cei doi au decis sa ramana prieteni si sa-si canalizeze energia pe cresterea armonioasa a celor doi copii, Alessia si Emma.

Potrivit unei intelegeri dintre ei, Amalia va continua sa poarte numele fostului sot si va lua copiii sa locuiasca cu ea.

"Speram sa se linisteasca toata lumea. Divortul s-a intamplat la Paris, la sfarsitul lunii iunie. Noi fiind casatoriti acolo si avand resedinta in capitala Frantei s-a putut. Divortul s-a pronuntat de comun acord, dupa o intelegere prealabila", a declarat Amalia Nastase pentru Cancan.

Femeia, care a vorbit si in numele fostului ei sot, a mai precizat ca hotararea despartirii a fost luata inca de la inceputul lunii februarie si ca ce a urmat dupa a fost doar o formalitate.

"Hotararea fiind luata, a fost doar o formalitate. A fost un moment greu. Nu ne-am dus la tribunal topaind, fericiti...", a explicat Amalia pentru aceeasi publicatie.

In ceea ce priveste copii, fostii soti Nastase s-au gandit ca cel mai bine ar fi ca Alessia (6 ani) si Emma (3 ani) sa locuiasca cu mama. Binenteles ca tatal poate veni oricand sa-si viziteze fetele.

"Copiii sunt la mine, dar Ilie ii poate vedea oricand. Noi nu avem o problema din punctul acesta de vedere. Nu tragem de copii. Ca stau cu mine, asta e altceva. Nu a divortat nimeni de copii. Nici eu, nici el. Copiii sunt copii si sunt iubiti de ambii parinti. De altfel, e singurul lucru pe care fetele trebuie sa-l stie. Ca parintii lor le iubesc. Sunt si alte vremuri. Divortul nu mai e privit ca acum 40 de ani...", a fost explicatia data de Amalia ziarului Cancan.

Desi separati, Amalia (34 ani) si Ilie Nastase (63 ani) au continuat sa locuiasca impreuna de dragul fetelor. Acum insa, odata cu pronuntarea divortului, acest lucru se va schimba. Amalia se va muta impreuna cu fetele ei intr-o noua casa.

"In curand o sa ma mut eu cu fetele, dar ele vor putea merge oricand in casa in care au crescut pana acum. De fapt, doar asta se va schimba pentru ele. Vor avea o casa in plus. Atat", a spus Amalia pentru aceeasi publicatie.

Nu se cunosc detaliile cu privire la intelegerea la care au ajuns cu impartitul averii si a pensii alimentare. Cei doi nu au vrut sa faca publice aceste informatii.

Amalia si Ilie s-au cunoscut in 1996 la concertul sustinut de Sting in Romania. In 2003, cei doi au hotarat sa se casatoreasca. Dupa sapte ani de casnicie, in februarie 2010, Amalia si Ilie au decis sa divorteze.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare