Vedete din Romania

#divort #amalia nastase #ilie nastase

Amalia si Ilie Nastase divorteaza din cauza infidelitatii?

Surse apropiate cuplului Ilie Nastase (63 de ani) si Amalia (34 de ani) sustin ca cei doi s-au despartit din cauza infidelitatilor: ambii soti ar fi inselat.

Ilie si Amalia nu au facut publice motivele divortului, explicand insa ca vor ramane prieteni si parinti apropiati pentru  Alessia (6 ani) si Ema (3 ani si jumatate).

"Visul Amaliei a fost sa obtina jumatate din averea lui Ilie. Acum, dupa ce are deja un iubit, nu o mai intereseaza decat acel barbat. Nimic altceva! Este dispusa sa sacrifice totul pentru noua ei iubire", a precizat o sursa pentru Libertatea. In urma cu mai mult timp, intr-un interviu pentru o revista de femei, Amalia explica ca "cel mai valoros lucru pe care il are din punct de vedere financiar" este "jumatate din averea lui Ilie Nastase".

O alta ipoteza asupra cauzelor divortului implica o presupusa relatie intre Ilie Nastase si o tanara de 19 ani. Amalia ar fi hotarat sa divorteze dupa ce a aflat de aventura.

Se pare ca cei doi au mai discutat despre divort si in urma cu doi ani. Potrivit Libertatea, Amalia l-a amenintat pe Ilie cu divortul daca el va mai candida la functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis. Fostul mare tenismen s-a retras, punand familia pe primul loc.

Amalia s-a ocupat de intretinerea afacerilor lui Nastase in ultimii ani. Averea lor este estimata de 11 milioane de euro. Din 2007, Nastase detine 90% din actiunile lantului de fastfood Mc'Donalds in Republica Moldova. Alte proprietari valoroase sunt: un castel in Franta, situat la 200 de kilometri de Paris si o proprietate de trei milioane de euro pe Avenue Foch, una dintre cele mai prestigioase strazi din Paris.

 

Citeste si

Ilie Nastase: "Nu vom continua ca si cuplu, dar vom continua sa fim prieteni"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare