Vedete din Romania

Amy Winehouse nu se streseaza

Mama cantaretei Amy Winehouse este linistita ca fata ei nu a participat la premile Grammy din Los Angeles. Se pare ca zborul si decalajul fusului orar ar fi fost prea mult stres pentru cantareata care si asa duce o viata agitata, poveste Pr-Inside. Cantareata britanica , castigatoare a 5 premii la ceremonia care a avut loc pe 10 februarie in SUA, s-a decis sa cante pe scena marelui eveniment printr-o transmisie in direct din Londra decat sa zboare cu avionul aproxiomativ 12 ore.

Prea mult stres

Desi initial, ambasada SUA din Londra nu ii aprobasera viza de intrare, cantareata a primit aceasta viza. Numai ca stresul unui zbor transatlantic si pregatirile pentru a canta pe scena de acolo reprezentau un efort mult prea mare pentru cantareata care acum se afla sub un tratament de dezintoxicare intr-o clinica privata din capitala Regatului Unit.

Este pe drumul cel bun

“Cred ca era un efort prea mare ca ea sa calatoreasca si sa cante pe scena premilor Grammy, mai ales dupa ce am vazut acolo. Desi am vazut totul din Londra mi-am dat seama ca daca Amy era acolo s-ar fi pierdut ca un copil.”, a declarat Janice, mama vedetei. Insa mama vedetei a insista ca aceasta sa isi continue tratamentu si a mai declarat ca “Amy este pe drumul cel bun catre a renunta definitiv la droguri”. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului