Vedete din Romania

Amy Winehouse vrea la premile Grammy

Visul cantaretei Amy Winehouse de a canta la premile Grammy, poate fi stricat de politia britanica . Aceasta au inceput sa ancheteze celebra caseta video, publicata pe site-ul ziarului The Sun, in care Amy consuma droguri. Cantareata, in varsta de 24 de ani, are nevoie de viza pentru a intra in America. Ea este invitata sa participe la slalucitoarea gala a premilor Grammy de sambata din Los Angeles, unde este si nominalizata la sase categorii.

Are nevoie de viza

Sansele ei de a obtine acesta viza sunt deja destul de slabe, dupa ce a fost amendata in luna octombrie a anului trecut, pentru . Si totusi cantareata urmeaza un tratament de dezintoxicare intr-o clinica din nordul Londrei. “Sincronizarea evenimentelor nu ii este favorabila. Isi doreste foarte mult sa ajung la Grammy, dar pentru asta va trebui sa arata oficialilor americani ca tratamentul de dezintoxicare este unul serios.”, a declarat un apropiat al cantaretei.

Politia ancheteaza

i-a facut o vizita in clinica Capio , unde este sub tratament, pentru a o interoga pe vedeta timp de 2 ore. Ulterior politia a confiscat filmul pentru a il analiza. O sursa citata de cotidianul The Sun a declarat ca “artista nu a fost arestata si ca aceasta coopereaza cu politia.” Acelasi apropiat al cantaretei a mai adaugat ca “nominalizarile la cele sase categorii ale faimoaselor premii Grammy este un motiv in plus pentru ea sa isi termine tratamentul si sa renunte la droguri.” Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare