Vedete din Romania

#ana-maria #florin chilian #relatie

Ana Maria: Florin Chilian m-a agresat cand am vrut sa ne despartim

Ana Maria , fost iubita a lui Florin Chilian , a recunoscut cu greu ca a fost batuta de artist. Cantareata nu l-a iertat inca pe solistul care a agresat-o fizic si verbal: "Am crezut ca Florin Chilian ma va omori in bataie, nu ma gandeam ca mai scap".

"Am incercat de multe ori sa ies din aceasta relatie. Poate ca imi doream sa-l schimb in bine si de asta am ramas atata timp langa el. Aveam 19 ani atunci. Am ascuns mult timp mamei mele faptul ca eram agresata . Este un om agresiv verbal, m-a agresat fizic si in momentul in care am vrut sa ies din relatie", a marturisit Ana Maria in emisiunea "Happy Hour" de la ProTV.

Cantareata a trecut in cele din urma peste trauma relatiei cu Chilian si a refuzat sa depuna plangere la politie sau sa discute public despre agresiuni pana acum.

"Mi-a fost foarte greu sa recunosc faptul ca am fost lovita de partenerul meu, dar este o realitate. Nu am depus o declaratie impotriva lui Florin. Am preferat atunci sa nu fac un caz, e o chestie personala", a declarat Ana Maria.

Se pare ca abuzurile cantaretului au fost si psihice si extrem de violente. Chilian era deranjat de relatia apropiata dintre Ana Maria si mama ei si i-a impus sa vorbeasca la telefon cu ea numai la anumite ore.

Mai mult, cantaretul i-ar fi pus si viata in pericol iubitel lui. Dupa un accident rutier in care se aflau amandoi in masina, Chilian ar fi batut-o in plina strada. "A inceput sa strige ca eu sunt de vina. Apoi a inceput sa ma loveasca. Ma gandeam cum sa fac sa scap cu viata", a explicat Ana Maria pentru Click!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului