Vedete din Romania

#ana maria prodan #accident #sora

Ana Maria Prodan: "Moartea era sa-mi ia sora"

Ana Maria Prodan , acum in varsta de 37 ani, a trecut prin grele incercari cu cativa ani in urma. In 1995, vedeta TV a fost la un pas sa-si parda sora intr-un accident rutier.

Teribila scena a avut loc pe Calea Victoriei din Bucuresti. Accidentul rutier in care a fost implicata si Anca Prodan Savelio, sora artistei, s-a soldat cu decesul a doi tineri.

Anca si prietenii ei, doua fete si trei baieti, se intorceau de la un restaurant cu masina. Motivul iesirii fusese aniversarea zilei de nastere a Ciprianei, care ca o ironie a sortie, si-a gasit sfarsitul in aceeasi zi in care implinea 17 ani, potrivit Libertatea.

“Mercedes-ul S Classe in care se aflau Anca si prietenii ei a fost izbit in spate de un autocar. Accidentul a avut loc la intersectia strazii Lemnea cu Calea Victoriei, din cauza semafoarelor blocate pe verde din ambele directii. In momentul impactului, Anca a a fost trantita pe podea, iar peste ea au cazut ceilalti trei tineri care stateau alaturi de ea pe bancheta din spate.

Doi dintre acestia au murit, Jason, un cetatean englez, si Cipriana, iar Anca a avut piramida nazala rupta, coastele si picioarele fracturate si cateva cioburi i-au intrat in fata. Anca a fost salvata de trupurile prietenilor, care au format un fel de scut in jurul ei. Moartea era sa-mi ia sora, de atunci cred in Dumnezeu”, a povestit Ana Maria Prodan pentru aceeasi publicatie.

Ana Maria a fost prima anuntata de teribilul accident. In seara respectiva, vedeta se afla in casa familiei situata undeva pe bulevardul Dacia. Tatal ei incetase din viata cu ceva timp in urma, iar mama sa se afla intr-un turneu in Statele Unite. Dup ce politia i-a dat vestea potrivit careia doi tineri din masina in care se afla si sora ei, au murit, Ana Maria a fugit la spital. Insa, pana sa se asigure ca Anca e teafara, vedeta era cat pe aci sa lesine.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare