Vedete din Romania

Ana Maria Prodan si-a gasit nasul


Ana Maria Prodan a marturisit ca ea si iubitul sau, Laurentiu Reghencampf, recent divortat, si-au stabilit deja nasii pentru cununie. Cei doi au demerat deja pregatirile de nunta si s-au ales nasi. Intai vom face cununia civila , apoi nunta. Nu am fixat data intrucat asteptam sa nasca Consuleo, pentru ca ea si Adi Mutu ne vor fi nasi. Ne vom casatori in Romania, asta stim deja, a spus vedeta tv. Dupa ce fotbalistul a divotat, in urma cu doua zile, de fosta sa sotie, Mariana, Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghencampf au inceput pregatirile pentru nunta. Cei doi nu au fixat inca data la care va avea loc evenimentul, dar au stabilit perechea de nasi.

Mutu si Consuelo sunt nasi

Cum era de asteptat, avand in vedere prietenie care-i leaga de Adrian Mutu, liderul echipei nationale si sotia acestuia, Consuelo, vor fi parintii lor spirituali. Ei sunt cei mai buni prieteni ai nostri. Eu sunt asociata cu Adi in toate afacerile, iar Laurentiu si el se au ca fratii. Ne vom casatori in Romania, asta stim deja, a declarat Ana Maria. Intre timp, Ana Maria, prezentatoarea emisiunii Pe contre de la Romantica are o retinere fata de oamenii in sutana, pentru ca ii banuieste ca nu ar mirosi tocmai frumos.

Retinere fata de mirosul preotilor

Mai exact, singurul impresar de sex feminin din fotbalul autohton spune ca preotii "imprumuta" din mirosul emanat de cadavre la inmormantari . Ferma pe pozitie, Ana-Maria a abordat subiectul chiar cu Elena Gheorghe, cantareata fiind fata de preot. Socata de ipoteza, Elena a incercat sa-i explice prezentatoarei ca nu este adevarat, pentru ca preotii nu ating mortii si ca se spala dupa slujba. Nu este adevarat. Cum adica, tu daca mergi la o inmormantare inseamna ca mirosi a mort? Normal ca nu. Iar tatal meu este un om foarte curat, a declarat cantareata, aparandu-si tatal si odata cu el intreaga preotime. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare