Vedete din Romania

#laurentiu reghecampf #avere #anamaria prodan

Anamaria Prodan, despre averea de zeci de milioane de euro pe care o are: "M-am nascut milionara"

Anamaria Prodan este cea mai puternica femei din fotbalul romanesc. Implicata in numeroase scandaluri de-a lungul timpului si extravaganta in ceea ce priveste cheltuielile, sexy impresara marturiseste ca si bogatii au problemele lor.

Desi are bani cat pentru 20 de vieti, dupa cum spune chiar ea, Anamaria se plange ca munca ii ocupa tot timpul si nu mai stie cum este sa te relaxezi intr-o vacanta. Dar isi permite sa chletuie oricat pentru a-si satisface toate capriciile. Iar cel mai recent cadou oferit sotului sau demonstreaza acest lucru.

"I-am luat lui Reghe o masina de 375.000 de dolari, un Ferrari. Era visul lui si si-l dorea foarte tare. La cat munceste omul asta si la cati ani fara vacanta are il merita. Eu nu traiesc pentru lume, ci pentru mine si familia mea. Eu in 15 ani n-am avut nicio zi de vacanta. Astea sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum doua luni la Dubai cu pandemia, dar Laurentiu a muncit. Eu cu el n-am mers in vacanta niciodata!

Toti isi planifica concedii, noi n-avem niciodata. E foarte rau, dar Laur ca antrenor are o saptamana de vacanta vara, apoi pleaca in cantonament. Iar eu mereu in perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sarbatori sunt pe telefoanele si fac transferuri, copii mei abia gasesc momente sa vorbeasca cu mine. Cand se termina transferurile se termina si vacantele. Unde sa plecam?," a declarat Anamaria Prodan la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu," difuzata la GSP.

Anamaria Prodan: "M-am nascut milionara"

Impresara a recunoscut ca are avere estimata la 50 - 100 de milioane de euro. De aceea isi permite sa cheltuie sume impresionante pe genti, bijuerii, haine si case. Sotul sau, Laurentiu Reghecampf, castiga la echipa araba 3,5 milioane de dolari pe an.

"Banii nostri sunt la comun. Suntem o familie. Eu i-am facut contractul lui Reghecampf, dar nu stiu exact cati bani castiga. Are prime, mai vine conducerea le mai da un ban. Eu niciodata n-am verificat conturile de la banca. Nu suport sa ma uit. Laur face absolut totul. Eu nu i-am verificat telefonul in viata asta, nu l-am verificat cu nimic. M-am nascut milionara si nu am facut bani din fotbal! N-am stat in spatele nimanui sa ma milogesc.," spune sexy impresara.

Nu divorteaza de Reghe

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt casatoriti din 2008 si au impreuna un fiu, in varsta de 11 ani. Desi s-a zvonit de multe ori ca cei doi vor divorta, impresara spune ca mariajul sau merge perfect, chiar daca mai exista si certuri.

"Lumea m-a divortat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanica si toti se feresc de mine ca de diavol cand sunt nervoasa. E foarte rau ca sunt asa si am de lucrat aici cu mine. Cand e ceva ce ma deranjeaza, eu ma exteriorizez. Imi ies din minti cand se face o nedreptate. Eu cand fac ceva pentru cineva, muncesc si cand nu sunt apreciata innebunesc," a mai declarat Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare