Vedete din Romania

#Anamaria Prodan divort #anamaria prodan #laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan, despre divortul de Reghe! "Impartim jumate, jumate și sanatate"

Dupa aparitia zvonurilor privind divortul de Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan a dezvaluit cum stau lucrurile de fapt intre ei și cum s-ar imparti averea daca s-ar desparti.

„Voi credeti ca daca eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu si am trai separat, ne-ar fi frica sa ne despartim? Ne-ar fi frica sa impartim averea? Pai de ce sa ma ascund? Impartim jumate, jumate și sanatate, traim fericiti și cum vrem. Sunt un om asumat și daca-mi doresc ceva in viata asta, nu-i dau socoteala nici lui Dumnezeu, iar in 46 de ani nu a zis nimeni, niciodata, ca a mintit Prodanca. Sunt mult prea fericita, am muncit mult in viata asta și niciodata n-o sa ma fac de ras. Daca eu vreau sa fac ceva, o sa anunt in gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!». Asta sunt eu!', a declarat Anamaria Prodan, pentru GSP.

De unde au pornit zvonurile

„Haideti sa va zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cat mama a fost in spital și cand nimeni din Romania nu știa ce are mama de fapt, eu am ramas in tara. Nu m-am despartit de mama nici macar o secunda. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mica vreo patru luni. N-am plecat de acolo pentru ca mama putea sa moara in orice clipa. Sora mea nu putea sa vina din Statele Unite pentru ca nu avea cu cine sa-și lase copilul, eu am fost singura langa mama. Probabil multi au gandit ca daca eu n-am mers cu Laur in Emirate, gata, ne-am despartit.',  a mai spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului