Vedete din Romania

#viata personala #casatorie #laurentiu reghecampf #anamaria prodan

Anamaria Prodan, detalii de culise despre casnicia cu Laurentiu Reghecampf. De ce i-a refuzat cererea in casatorie

 

Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani) este femeie de afaceri, sotie, mama dar si personaj public. Contrar imaginii controversate pe care unii i-o creioneze, la o discutie deschisa si relaxata Anamaria Prodan a vorbit despre viata ei personala.

Este vesnic indragostita de sotul sau si preocupata mai mult decat orice de educatia copiilor.

"Consider ca in viata asta trebuie sa-ti intalneşti sufletul pereche şi, daca alegi cu atentie, asta se simte din prima secunda.

Cu sotul meu am avut prima privire, prima scanteie care a aprins focul cu valvataie, nu incet. N-a trebuit sa suflu. A fost pasiune din prima secunda si, practic, de atunci am ramas impreuna," a spus Anamaria Prodan, intr-un interviu pentru revista "Nunta."

Cum s-a casatorit cu Laurențiu Reghecampf: "Am mers pe o terasa in aeroport!"

Agentul de jucatori a povestit un fapt mai putin cunoscut legat de relatia cu fostul antrenor al Stelei.

"Am avut doua perioade: prima, atunci cand ne-am cunoscut si eram foarte mici si m-a cerut de sotie. Fiind asa tanara, nu ma gandeam ca as putea sa ma casatoresc la varsta aia si fiecare a luat-o pe drumuri separate.

Au fost doua cereri in casatorie. Una el si a doua, eu, ca sa nu-l mai pierd. Ne-am reintalnit dupa 13 ani in care nu ne-am mai vazut si nu ne-am mai vorbit. Am ajuns la aeroport, am mers pe o terasa, am stat de vorba ca si cand am fi discutat ultima oara cu zece minute inainte si i-am zis: vreau sa fii barbatul meu. Si asa a fost!," a mai dezvaluit cea mai sexy impresara.

Desi munca de impresar ii ocupa foarte mult timp si are o viata agitata, fiind mai mereu intre doua avioane, Anamaria a spus ca acest lucru nu ii afecteaza familia.

"N-are cum. Eu nu cred in relatia aceea gen secunda de secunda impreuna, ca nu cumva sa-i dai omului de langa tine spatiu sa respire, nici nu cred in relatia de la distanta, cred ca trebuie sa existe o balanta. Lumea crede despre noi ca nu ne vedem. E o nebunie. Nu, noi ne vedem non stop," a adaugat sotia lui Reghecampf.

"Mi-am crescut copiii sa fie independenti"

Dincolo de satisfactiile profesionale, Anamaria este cea mai mandra de copiii sai, despre care spune ca i-a crescut sa fie independenti.

"Mi-am crescut copiii sa fie independenti, niciunul nu plange dupa mama sau dupa tata. Rebecca implineste 21 de ani si este la Institutul Marangoni din Milano, Sarah implineste 20, face sport de performanta si traieste in America, Luca a facut 18 ani, iar Bebe, 12. Si eu am trait incercand de mica sa-mi fac rostul meu in viata, iar copiii mei si-au ales drumul inca de cand aveau 13-14 ani," a mai spus Anamaria Prodan pentru revista Nunta.

"Exista vreo limita peste care nu as trece? Lipsa de respect!"

Anamaria Prodan Reghecampf a vorbit sidespre pilonul unei casnicii trainice.

Respectul este cel mai important, demnitatea sotului si a sotiei, educatia, increderea. Nu cred ca pot sa le pun intr-o ordine, sunt toate pe aceeaşi treapta. Dar daca nu este respect, nu este nimic. Exista vreo limita peste care nu aș trece? Lipsa de respect!

N-as putea sa ma vad niciodata in ipostaza unei femei careia ii este rusine sa iasa din casa, careia ii este rusine sa-si spuna numele de familie, care este tradata, mintita. Nu suport tradarea. Am o problema cu barbatii care isi fac si copiii, si nevestele de ras.

Mi se pare ca fac umbra pamantului degeaba. Avem o singura viata şi daca ceva nu merge, ne spunem in fata si fiecare poate sa mearga sa-si caute sufletul pereche in alta parte”, a conchis Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare