Vedete din Romania

# amanta laurentiu reghecampf #Anamaria Prodan divort #anamaria prodan

Anamaria Prodan nu a mai rezistat, dupa ce s-a aflat cine este amanta sotului ei. Ce spune despre femeia care i-a sucit mintile lui Reghe

Scandal urias in showbiz dupa ce in presa au aparut primele imagini cu amanta lui Laurentiu Reghecampf. S-a aflat cine este tanara care i-a furat mintile sotului Anamariei Prodan si cu ce se ocupa. Este vorba despre o bomba sexy, care a cochetat cu televiziunea, dar este si fost iepuras Playboy. 

Impresara de fotbal a reactionat dupa ce in presa au aparut in imagini in care sotul sau a fost surprinsa in compania a doua tinere in Delta. Anamaria Prodan sustine in continuare ca nu sunt probleme in casnicia ei si ca nimeni nu va putea sa ii distruga familia. In schimb, toata presa vuieste ca Reghe ar avea amanta de mai bine de 7 ani, iar domnisoara se numeste Florentina Raiciu. A lucrat ca asistenta TV la Antena 1 si a avut relatii cu mai multi barbati celebri, potenti financiar. 

„Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal. 

Pentru mine, că am astăzi Ferrari și mâine altă mașină...niciodată nu cobor ștacheta, așa am fost educată. Când eu l-am luat pe Laurențiu, niciodată nu m-am uitat în conturile lui. El a trecut printr-un divorț urât, despre care nu am vorbit niciodată. 

I-am spus lui Reghe: «Laurențiu, trebuie să știi să gestionezi succesul, banii și imaginea». Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live. 

De asemenea, impresara de fotbal a marturisit ca nu a pus pe nimeni sa o bata pe presupusa amanta a lui Laurentiu Reghecampf si ca ea niciodata nu va apela la astfel de tehnici. 

„Da, Laur e milionar. Familia asta n-are cum să fie vai de mama ei niciodată. Sunt capabilă să gestionez ce ține de familia mea, n-am nevoie de intelopi plătiți. Au venit copiii mei să mă întrebe de ce am plătit eu interlopi. Am pus mâna și i-am sunat pe cei care au scris: «Ce faceți?»

Anamaria Prodan a marturisit ca tot acest scandal a pornit de la Gigi Becali, care a aruncat bomba ca atat ea, cat si sotul sau ar avea de mai multi ani relatii extraconjugale. Ana a mai spus ca exista foarte multe persoane care ii vor raul si ca toate aceste speculatii care au aparut in spatiul media sunt aruncate de persoane care o invidiaza. 

Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut (n.r - declarațiile conform cărora Ana și Reghe ar avea relații extraconjungale). Când a spus de Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc”, a spus Anamaria Prodan, în direct la GSP Live. 

„La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeți că s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut. 

Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen - să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan. Am fost un exemplu de frumusețe și de dragoste”, a mai spus Anamaria Prodan, într-un dialog purtat cu moderatorul Costin Ștucan. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare