Vedete din Romania

#anamaria prodan #laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan, reactie uluitoare. Ce a putut sa spuna in direct, la TV, despre Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a uimit din nou! Impresara a facut noi declaratii incendiare despre divortul de sotul sau, dar despre amantele acestuia. Ana a facut toate aceste afirmatii chiar in timpul unei emisiuni TV, in direct. Intrebata daca stie ca sotul sau s-a mutat cu amanta in Craiova, Anamaria Prodan a rabufnit.

 

„Daca asa ati aflat voi ca sta cu amanta la Craiova, mergeti si faceti poze clare. Nu ca cele din Delta si prezentati-le. Daca ma injura si imi vorbeste urat mie sau copiilor, intrebati-l pe el sau pe cine vreti. Amanta, prieteni apropiati.

Eu nu mai vreau sa stau zilnic sa fac sau sa desfac viata lui Reghe sau a mea sau a copiilor. Daca Reghe face ceva, pleaca, are amante, sa va spuna el. Eu, fetele si Reghe Jr. suntem toti uniti. Familie. Cine nu vrea sa mai faca parte din familie e liber sa faca ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan si nu rupem randurile niciodata!

Despre amante, modele nu vreau sa mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum isi asterne. Cred ca el stie cel mai bune daca are amante, amanta sau altceva. Deocamdata Reghe are NEVASTA. Asta trebuie sa inteleaga amantele.”, a declarat Anamaria Prodan potrivit sport.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare